Le az autókkal! Buszjárat indul a népszerű outlethez

Félóránként közlekednek majd elektromos buszok Pándorfalu (Parndorf Ort) vasúti megállóhely és a Designer Outlet Center között.

Hétfőtől, azaz november 21-étől vadonatúj buszjárattal lehet eljutni a népszerű Designer Outlet Center Parndorfba. A Verkehrsbetriebe Burgenland (VBB) által üzemeltetett, B10-es jelzésű autóbuszjárat Pándorfaluban a vasúti megállóhelyet (Parndorf Ort) köti össze a bevásárlóvárossal, méghozzá félórás ütemes menetrendben, ezzel Sopronból is egyetlen átszállással lehet eljutni a népszerű outletbe.

Wolfgang Werderits, a VVB ügyvezetője, Heinrich Dorner, közlekedésért felelős tartományi tanácsos, Wolfgang Kovacs, Pándorfalu polgármestere, Nicole Mehner, Fashion Outlet Parndorf leasingvezetője, valamint Mario Schwann, a McArthurGlen Designer Outlet Parndorf általános igazgatója az új B10-es buszjárat bemutatásán.
Bgld. Landesmedienservice

A járaton ráadásul -Burgenlandban először- emissziómentes, elektromos busz közlekedik majd, mely természetesen alacsonypadlós. A buszok indulását a Bécs és Pozsony felől érkező vonatokhoz igazították, így garantált a kényelmes átszállás. (Landesmedienservice Burgenland, ORF Burgenland)

Verkehrsbetriebe Burgenland/VOR
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Kapcsolódó cikkeink

Átszállási lehetőség? De jó is lenne

Néhány percen múlt, hogy létrejöjjön egy új közösségi közlekedési kapcsolat Sopron és Dél-Burgenland között.

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek