Menetrendváltás a vasúton térségünkben

A Sopron-Győr és a Fertőszentmiklós-Pomogy-Nezsider-Bécs vasútvonalon is lesz változás. Ennek minden bizonnyal örülni fog az utazóközönség.

Augusztus óta hétvégente már kétórás ütemes menetrendben közlekednek a vonatok a Fertőszentmiklós-Pomogy (Pamhagen)-Nezsider (Neusiedl am See)-Bécs útvonalon. A hétköznapi indulások is bővültek, ám azokon volt még mit csiszolni. Most csiszolnak is, ugyanis december 12-től két új vonat jár Bécs felé. Az új vonatok Fertőszentmiklósról 12:02 és 20:02-kor indulnak.

Ami a Győr-Sopron vasútvonalat illeti, itt egy új vonatpárnak örülhet az utazóközönség. A vonat Sopronból Győrbe 21:15-kor indul, míg párja Győrből Sopronba 21:51-kor.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek