Újabb két bankfiókot zárnak be a Felsőpulyai járásban

Miután tavaly év végén már 4 kisebb bankfiókot bezárt a Raiffeisenbank Deutschkreutz-Horitschon, ebben a hónapban két másik kirendeltségét is megszünteti a pénzintézet.

December 9-én nyit ki utoljára a Raiffeisenbank Gyiróton (Kroatisch Geresdorf) és Répcesarudon (Frankenau). A tavalyi bezárások idején azzal érveltek, hogy minden településről maximum 10 percnyi autóútra elérhető egy működő bankfiókjuk.

A pénzintézet képviselői most is ezt mondták, illetve hogy a mozgásukban korlátozottak számára hetente biztosítanak shuttle szolgáltatást a legközelebbi bankfiókhoz. A megmaradó bankfiókokat Sopronkeresztúron (Deutschkreutz), Sopronnyéken (Neckenmarkt), Récényben (Ritzing), Harácsonyban (Horitschon), Locsmándon (Lutzmannsburg), Doborjánban (Raiding), Szabadbárándon (Großwarasdorf) valamint Fülesen (Nikitsch) lehet megtalálni.

( MeinBezirk.at )
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek