Csodálatos mézeskalácsok a Hegykői Csipkeházban

Tóth Angelika kapuvári mézeskalácskészítő lesz a Hegykői Csipkeház vendége december 10-11-én. Az érdeklődők elleshetik a mestertől, hogyan készíthet finom és gyönyörű mézeskalácsokat az ünnepekre. De igazán gyönyörűeket!

Kiállításra és bemutatóra várja az érdeklődőket december 10-én és 11-én a Hegykői Csipkeház. Erre a hétvégére újra kigyúlnak a fények a nagy kiállítóteremben, ahol Tóth Angelika kapuvári mézeskalácskészítő mutatja be fantasztikus, aprólékosan, biztos kézzel és ízléssel kidolgozott finomságait. Szombaton már délelőtt 10 órától látogatható lesz a kiállítása a Csipketeremben, lesz lehetőség vásárlásra is. Délután két órakor ízelítőt is ad Tóth Angelika a mesterségéből, megmutatja, hogyan kell díszíteni a mézeseket, ki is lehet próbálni a díszítést. Szombaton este 6-ig lesz nyitva a Csipkeház, de a kiállítás még vasárnap is megtekinthető 13 és 16 óra között.

Gyönyörű mézeskalácsok kerülnek ki a kapuvári mester műhelyéből.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű