Egy kiló kristálycukrot kaptak a kupa mellé a futsalosok

A gólkirálynak és a legjobb kapusnak járt az alapvető élelmiszer, amit Magyarországon nemigen lehet kapni.

Egy kilogramm kristálycukrot kaptak nyereményként a Baján megrendezett 18. Optimum Solar Ofenbeher Nándor Futsal Kupa legjobb játékosai. Azt is Ausztriában dolgozó bajai ajánlotta fel a bajnokoknak – írja az rtl.hu . Az esetről a Bajai Televízió és a Súgóparti Hírek is beszámolt, január 8-án a gólkirálynak és a legjobb kapusnak járt az alapvető élelmiszer, amit Magyarországon nemigen lehet kapni, mióta hatósági áras. Ausztriában egy ilyen kiszerelésű csomag átlagosan 1,5-2 euróért kapható.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet