Bayerék oroszországi odaútjára indult gyűjtés

„Nem engedhetjük, hogy vágyaik ne teljesüljenek."

„Magyar propagandisták hazatérése a Szovjetunióba” címmel indított adománygyűjtést a Hírtv Sajtóklub című műsor résztvevőinek Bakai Ádám, a Momentum politikusa – szúrta ki a 444.hu .

A politikus azért gondolja ezt, mert a Sajtóklub című műsorban Bencsik András, Bayer Zsolt, Gajdics Ottó és Néző László arról értekeztek, érdemes lenne elmenni tanulmányútra Oroszországba, hogy kideríthessék, a szankciók ellenére nem mennek rosszul a dolgok a fényes diktatúrában.

Bakai Facebook-bejegyzésében a következőket írja: „Gyűjtést szervezünk a Moszkvába, Szentpétervárra és Novoszibirszkbe utazni vágyó 4 propagandistának: Bencsik Andrásnak, Bayer Zsoltnak, Gajdics Ottónak és Néző Lászlónak, hogy szeretett vezérüket meglátogathassák, és élvezhessék a szankciók sújtotta orosz mindennapokat. Gondoljunk arra a néhány nyugalmas hétre, esetleg hónapra (talán évre?), amíg a tisztelt elvtársak Moszkvában vagy Novoszibirszkben süttetik a hasukat, esetleg kipróbálhatják a legújabb Lada Nivát. Üljünk fel egy repülőre így négyen! Üljetek, fizetjük az odautat!”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet