Villámakcióval üzentek a Pro Kultúrának a licisták

Iskolabál helyett flashmob volt péntek este a soproni Széchenyi téren. Kinek, mit jelent a szabadság? - ez is kérdés volt.

Itt lett volna az iskolabálunk, de ésszerűtlen kifogásokkal többszáz diákot megfosztottak életük egyik legnagyobb élményétől - mondták a flashmobukban a soproni Líceum diákjai péntek este a Liszt-központ előtt.

Nem csak a Líceumét, hanem az összes soproni középiskola hagyományos iskolabálját lemondta a művelődési házat üzemeltető Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. Az elmaradt közösségi élményről mondják el és mutatják meg véleményüket a TikTok-ra feltöltött videóban a diákok.

Kinek mit jelent a szabadság? - kiáltják a kamerába a résztvevők. Választ valószínűleg már nem a (művelődési) központból várnak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet