Lehullt a lepel Donáth Annáról

A Momentum szerint ő az, aki új útra vezethet minket.

Donáth Annát, a Momentum EP-képviselőjét rejti a párt január közepén megjelent plakátjain látható sziluett - jelentette be a párt pénteken. Azt is közölték, hogy indul a plakátkampány második fordulója.

Momentum, óriásplakát
Facebook

"Ki vezethet új útra minket?" - tette fel a kérdést a plakátokon a Momentum, ahol a gázáremelésre, a drágulásra és a tanárhiányra is felhívták a figyelmet.

Donáth Anna
Malatinszky Dávid

A sziluett egy női alakot takart, így már sejteni lehetett, hogy Donáth Annáról van szó, aki nemrég tért vissza szülési szabadságáról. Már korábban is érzékelhető volt, hogy a Momentum komolyabb feladatokat szán Donáth Annának, minimum azt, hogy ő lesz a párt arca.

Donáth Annával közel egy éve készítettünk interjút , szombathelyi látogatása közben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet