Ezt a traffipaxot jól eldugták

Egy ártalmatlan tehén várakozik az út szélén, és arra vár, hogy átmehessen a túloldalra.

Néhány napja írtuk , hogy száz traffiboxot helyeztek és helyeznek ki a magyarországi utak mellé. Ezek olyan dobozok, amibe a sebességmérőket egy mozdulattal be lehet pattintani, és máris üzemkészek.

Így telepített traffipaxként működnek, ha van bennük műszer. De ha nincs, akkor is alkalmasak arra, hogy csökkentsék a sebességet.

De a vezess.hu ír egy olyan traffipaxról, ami az álcázás felső fokát testesíti meg.

Az autósok azt látják, hogy egy ártalmatlan tehén várakozik az út szélén, és arra vár, hogy átmehessen a túloldalra. Áll csak nyugodtan, biztosan megszokta az autókat és a forgalmat.

Forrás: vezess.hu

De ha jobban megnézzük, a tehén homlokán bizony ott figyel két lyuk, amely mögött ott van a traffipax. A lap azt írja, az épületek és a tehén alapján valószínűleg Ausztriában vagy Svájcban készülhetett a fotó.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű