A zalaegerszegi képviselő szerint az újságírók feladata, hogy segítsék a politikusokat

Vígh László korábban döngölte már öltönyben a földet, sőt, a női polgármesterek körbe is táncolták a képviselőt.

"Ma, 2023-ban elmondható, hogy a sajtószabadság azt jelenti számunkra, hogy akinek a tulajdonában van a sajtó, annak az értékeit közvetíti" - jelentette ki Vígh László, zalai országgyűlési képviselő.

Az rtl.hu tudósításából kiderült, a politikus még egy március 15-i rendezvényen köszönte meg, hogy az újságírók „pontos, hiteles, kiegyensúlyozott tájékoztatást” adnak az embereknek.

Arra a kérdésre, hogy mit ért ezalatt, a fentebb idézett rész mellett Vígh László úgy válaszolt:

a sajtószabadság azt is jelenti, hogy segít a sajtó nekünk abban, hogy építsük mindazt, amit elkezdtünk.

Nem először kerül címlapra a képviselő

A zalai országgyűlési képviselő korábban is okozott már néhány kellemes pillanatot közönségének. Akadt olyan eset, amikor Vígh Lászlót választókerületének női polgármesterei egy különleges koreográfia keretén belül egész egyszerűen körbetáncolták , másfél évvel ezelőtt pedig egy döngölőbéka társaságában pózolt Facebook-oldalán.

A képviselő szerint a sajtószabadság azt jelenti, hogy a sajtó segíti a politikusok munkáját
Facebook/Vigh László

"Azt viszont minden építkezést már látott szemlélő tudja, hogy a béka elég macerás egy jószág: ha valaki így, elálló kisujjal fogná meg működés közben, annak meglehetősen csúnya vége lenne. Lehet egyébként, hogy lett is, de arról már nem szól a propaganda" - írta az esetről kollégánk korábban.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet