Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megkezdődött az Árpád utcai parkolóház kivitelezése

Hirdetés
Hirdetés

Mint arról mi is beszámoltunk , augusztus 4-én megkezdődött az Árpád utcai parkolóház kivitelezése Sopronban. A hosszú előkészítés , valamint régészeti feltárás után végre az érdemi munka is elindult, igaz, nem mindenki ért egyet vele.

Keszei László

Sokan úgy vélik, egy ekkora, római Colosseumhoz hasonló monstrum nem illik a városképbe, mások szerint az Ikva/Fenyő áruházak helyét kellett volna kijelölni parkolóháznak. Az új létesítmény befogadóképességével sincs mindenki megelégedve, ugyanis annyi autó fér majd el benne, amennyi az eddig ideiglenesen működő murvás parkolóban is elfért.

Keszei László

Hogy a város első valódi parkolóháza beválik-e, az még a jövő zenéje. Az építkezés várhatóan 2021 szeptemberére fejeződik be. A kivitelezést a Fertődi Építő és Szolgáltató Zrt. (FÉSZ) végzi.

Megkezdődött az Árpád utcai parkolóház kivitelezése
Megkezdődött az Árpád utcai parkolóház kivitelzése (a fotóra kattintva galéria nyílik)
Keszei László
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés