Soproni lány a World Top Modell Hungary döntőjén

A soproni Galavics Dorina is elindul az idén Magyarországon első alkalommal debütáló World Top Modell Hungary 2023-as első nemzeti döntőjében, melynek jelszava a Tisztelet a Nőknek!

Galavics Dorina modellként szeretné megmérettetni magát a World Top Modell Hungary döntőjében. Húsz lány vonul majd november 24-én az Aquaworld Resort dísztermében, ahol a Noor téli kollekciójában kezdi a mezőny a programokat, majd a Crystal kisestélyit viselik a kifutón. Az indulók Paloma fürdőruhában is felvonulnak, a gálaest végén pedig egy csodálatos Crystal nagyestélyiben pompáznak a színpadon. Az est során fellép a hazánkban élő olasz énekes, Erox Martini, illetve a 2022-es Sztárban Sztár döntőse, Dan Miller. Horváth Orsolya hegedűművész magával ragadó hegedű show eladása és a Souper Troupers különféle formációi és látványos műsorai is szórakoztatják a rendezvény vendégeit a gálavacsora és a gálaműsor közben.

Galavics Dorina egyike a húsz versenyzőnek.

Galavics Dorina - akiről egy korábbi verseny apropóján itt írtunk - 22 éves fodrász. Titenégy éves kora óta modellkedik, mellette rendezvényszervezéssel is foglalkozik. A bécsi repülőtéren világmárkáknak a promotere. Több szépségversenyen is részt vett már, most újra drukkolhatunk a soproni szépségnek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű