Orbán harcias hangulatban – de nem tudjuk, ki támad és ki védekezik

A futballnyelv azért megvan: "egészpályás letámadás".

Orbán Viktor szombat reggel harcias posztot tett közzé, amelyben egy korábbi beszédét idézte fel: Nemzeti konzultáció, EP- és önkormányzati választás. Egészpályás letámadás – írja a fotóhoz, utalva arra, hogy hamarosan ezek lesznek Magyarországon. Ezek közül mindegyik érinti az EU-t is, valamelyik jobban, valamelyik kevésbé – a nemzeti konzultáció a „szuverenitás védelméről” például olyan formában biztosan, hogy kiveri majd a biztosítékot.

Orbán - nemzeti konzultáció
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet