Már el is keltek a jegyek az első soproni Borász bálra

A Soproni Borút Egyesület szervezésében február 3-án először tartják meg a borvidéki Borász bált, mely hagyományteremtő eseménynek ígérkezik a borászat és a kultúra szerelmesei számára.

- A decemberi Soproni Borvidéki Advent rendezvényünk sikere után - mely során betekintést nyerhettek az odalátogatók a borászatok műhelytitkaiba is - most újabb fejezetet nyitunk a borvidék kulturális események sorában - közölte a Soproni Borút Egyesület. Február 3-án ugyanis először tartják meg a borvidéki Borász bált, mely hagyományteremtő eseménynek ígérkezik a borászat és a kultúra szerelmesei számára.

A bál nyereségét a borász közösség nemes célra fordítja: a Soproni Borvidék Hegyközségének tulajdonában lévő, a Weidengrund dűlőben található csőszház felújítására, amivel öregbíthetik kulturális örökségüket és a hozzájárulnak a helyi hagyományok ápolásához is.

Az Il Grande Étterem, Mediterrano Sopronban szervezett bál fővédnöke Farkas Ciprián polgármester lesz, köszöntőt mond Molnár Ákos, a Soproni Borvidék Hegyközségének elnöke.

- Nagy örömünkre, a bálra a belépőjegyek – a helyszín maximális kapacitását kihasználva - elkeltek - tették hozzá a szervezők.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű