Megérkezett a zsinati székházba Balog Zoltán

A volt minisztert kisbusszal próbálták eltakarni a sajtó munkatársai elől.

Kedd délelőtt tíz óra után megérkezett a Magyar Református Egyház Zsinati Hivatalának épületébe Balog Zoltán püspök - írja a Telex.

A volt minisztert azért rendelte be a Magyarországi Református Egyház vezetése, hogy egy úgynevezett esperes-gondnoki értekezleten számoljon be arról, pontosan milyen szerepe volt a bicskei gyermekotthon korábbi igazgatóhelyettesének kegyelmi ügyében.

A portál tudósítása szerint sem Balog, sem pedig az értekezletre érkezők nem mondtak semmit a sajtónak, a volt minisztert pedig érkezésekor egy kisbusszal takarták el a riporterek elől, hogy ne lehessen közel menni hozzá.

A Magyar Református Egyház vezetése Balogot lemondásra nem kényszerítheti, de a lap szerint az egyházon belül sokan szeretnék, ha „levonná a megfelelő következtetéseket”.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet