A TV2 korábbi híradósa lett a Fidesz polgármester-jelöltje Ráckevén

Szebeni István megjárta már a TV2 mellett az M1-et és az Echo TV-t is.

Szebeni István, a TV2 korábbi híradósa lesz a Fidesz polgármester-jelöltje Ráckevén - vette észre a 444.

Szebeni István 2002-től 2008-ig vezette a TV2 Aktív című bulvármagazinját. Később, 2010 után az MTV egyik híradósa volt, ahonnan az Echo TV-hez, majd újra a TV2-höz vezettek útjai.

A portál felidézte, Ráckevén 2014-ben még az összes választókerületet a Fidesz nyerte, 2019-től azonban a kisváros polgármestere Vereckei Zoltán, a vadidegen helyeikből összeállt Keve szervezet vezetője lett. A Keve pedig nyolcból hét választókerületet is megnyert. Többségét azonban nemsokára elvesztette a szervezet, amit hárman is ott hagytak. 2023-ban újabb fordulat történt, miután az egyik körzetben kiírt időközi választást a Fidesz jelöltje nyerte meg.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet