Kordonok és készültség az évértékelő előtt

A független sajtó csak ilyen távolról követheti az eseményeket.

Szombaton délután 15 óra körül kezdi évértékelő beszédét Orbán Viktor a Várkert Bazárban - írja a hgv.hu . Úgy látszik, a kegyelembotrány kellős közepén annak még a lehetőségét is el akarják kerülni, hogy a független sajtó megközelítse a fideszes vezetőket, így komoly kordonnal vették körül a bejáratot.

Évértékelő előtt - kordonok
Facebook

A Kötöttségek nélkül blog Facebook-oldalán tette közzé a képeket, az alábbi szöveggel: "Buszkordon és fekete lepel mögött bujdokolnak az orbáni évértékelőre érkezők, akiket a bejáratnál a Szikra matricái fogadnak."

Évértékelő előtt - kordonok
Facebook
Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet