Ötre nőtt a győri polgármesterjelöltek száma

Az MSZP is bekopogott az ajtón.

Négy polgármesterjelölt is lesz Győrben, kettő az egyik oldalon, kettő a másikon - írtuk pár nappal ezelőtt.

Nem sokkal korábban jelentkezett be a tisztségért Glázer Tímea, a DK jelöltje, és már korábban ismert volt, hogy Pintér Bence újságíró a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület jelöltje lesz.

Természetesen a jelenlegi polgármester, Dézsi Csaba (Fidesz) is újrázni akar, és a pár éve a szexbotrányba belebukott Borkai Zsolt is vissza akar térni.

Ebbe a társaságba lépett be most Pollreisz Balázs önkormányzati képviselő, az MSZP győri elnöke. Akinek indulását egyébként Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke jelentette be egy videóban .

Előző cikkünkben írtuk, hogy az LMP és a Momentum által támogatott Pintér Bence elzárkózik az ellenzéki előválasztástól, Glázer Tímea viszont részt venne benne. Pollreisz Balázs is úgy nyilatkozott, hogy elindul az ellenzéki előválasztáson.

Győrben most az az egyik kérdés, hogy lesz-e ellenzéki előválasztás, vagy mindhárom baloldali jelölt elindul. A másik oldalon pedig az a kérdés, van-e annyira eltökélt Borkai, hogy párttámogatás nélkül is megküzdjön a polgármesteri székért.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet