Újabb térfigyelő kamerákat telepíthet Sopronban a rendőrség, jut egy játszótérre is

A február 29-iki soproni közgyűlés tárgyalja a soproni kamerarendszer bővítését.

A kamerák kihelyezéséről és helyéről a rendőrség dönt, de az önkormányzat véleményét is kikérik. Így került a február 29-iki közgyűlés napirendjére a soproni kamerarendszer bővítése. Jelenleg ötvenegy közterületi kamera pásztázza Sopront, elsősorban a bevezető utakat, a forgalmas csomópontokat, gyermekintézmények környékét.

A hálózat most két újabb, 360 fokban elforgatható térfigyelővel bővülhet. Az egyiket a Király Jenő utcai játszótérhez, a másikat a Révai Miklós utcai edzőparkhoz telepítik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet