Lemondtak a Kutyapárt társelnökei

Belharc lehet a pártban.

Kovács Gergely és Döme Zsuzsanna (Suzi) lemondanak a Magyar Kétfarkú Kutya Párt társelnöki posztjairól, tudta meg a Telex, ezt pedig Kovács Gergely is megerősítette a lapnak.

A lemondás akörül történt, hogy Kovács bejelentette, nem indul a XII. kerületben az önkormányzati választáson polgármesterjelöltként, mert a párt többsége nem támogatta az előválasztást. Erről lapunk is írt.

A Kutyapártot 2006-ban alapították, 2014-ben jegyezték be pártként, Kovács Gergely azóta volt az elnöke.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet