Nagy Ervin: Nem értettem ezt az állandó egymásnak feszülést

A szombathelyi Lírai Korzón együtt sétáltunk a politikai pályára készülő színésszel.

"Nagyon régóta beszélgetek azokról a dolgokról, meg azokról a szerintem centralista elképzelésekről, ahogy békében lehetne ebben az országban élni. Baráti körben minimum 8-10 éve." Szombathelyen, a Lírai Korzón beszélgettünk Nagy Ervinnel, aki a rendezvény két állomása között elmondta, hogy mi vezérelte a politika közelébe, és azt, hogy a színészetet és a politikai pályát lehet és kell is egyszerre csinálni.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet