Budapesten folytatta titkos kampánykörútját Orbán Viktor

Gyurcsány Ferenc szerint hungarikum, ahogy a miniszterelnök kampányol.

Budapesten folytatta a kampányolást Orbán Viktor. Szerda délben a Batthyány téren Szentkirályi Alexandrának, a Fidesz-KDNP főpolgármester jelöltjének segített a támogatói aláírások gyűjtésében - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Alexandra jól halad, néztem a számokat - mondta a Fidesz elnöke a választópolgárokkal beszélgetve.

MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Szerinte ami eddig Karácsony Gergely "előnye volt, az most a hátránya lett, mégpedig az, hogy nem csinált semmit".

Orbán Viktor kifejtette: Szentkirályi Alexandra tenni akar a városért, csinálni akar valamit, ezért így nagy lett a kontraszt.

A DK szerint hungarikum, ahogy Orbán kampányol

A miniszterelnök titkos kampányát Gyurcsány Ferenc sem hagyta szó nélkül. A DK elönke szerdai Facebook-bejegyzésében egyebek mellett azt írta:

"Orbán titkos választási kampányt folytat.
Nem mondják meg, hogy hol és mikor kampányol a kormányfő. Valakik, valahova nagy titokban összecsődítenek pár tucat embert, mint statisztákat egy filmhez, megjelenik ugyancsak nagy titokban Orbán, a sajátjai készítenek pár képet, mosoly, tömeghatás meg a többi, pár idézet a nyilvánosságnak, oszt jó napot.
Ez tényleg hungarikum."

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet