Ferenc pápa levelet küldött a szlovák államfőnek

Azt írta, imádkozik Robert Fico mielőbbi felépüléséért.

Levelet küldött Ferenc pápa Zuzana Čaputová szlovák államfőnek - írja a Paraméter.sk.

Írásában a katolikus egyházfő megjegyezte, fájdalommal fogadta a szomorú hírt a miniszterelnök elleni merényletről. „Elítélem ezt a gyáva erőszakos cselekményt, és biztosítom önöket az Úrhoz intézett imáimról a miniszterelnök mielőbbi gyógyulásáért és felépüléséért” - írja a pápa.

„A Mindenható áldását kérem, hogy harmónia és béke uralkodjon országotokban” – tette hozzá.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet