Harrach Péter 164-gyel száguldott, hogy időben odaérjen Orbán kastélyavatójára

Bár a KDNP-s politikus később megpróbálta korrigálni posztját, az internet nem felejt.

164-gyel repesztett Harrach Péter az autópályán, hogy időben odaérjen Gesztre, ahol Orbán Viktor kastélyt avat - írja a Telex.

A lap megjegyzi, erről a politikus Facebook-oldalán osztott meg egy képet, melyen látható volt a műszerfal, így az is, hogy pontosan mekkora sebességgel megy az autó. Nem sokkal később a KDNP frakcióvezető-helyettesének is feltűnhetett a nem túl szabálykövető műszerfal, ezért gyorsan korrigált.

De az internet nem felejt, a Kard blog le is mentette az eredeti bejegyzést.

A portál hozzátette, Harrach nem véletlenül rohant Geszt felé, ma ugyanis ott tart beszédet Orbán Viktor a nemzeti összetartozás napjának alkalmából a felújított Tisza-kastély ünnepélyes átadóján.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet