Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Épül az Erdő Háza Ökoturisztikai Látogatóközpont

Gőzerővel zajlanak az építési munkálatok, az „Alpokaljai kalandozás a Sopron-Fertő térségében” címmel útjára indított turisztikai fejlesztés nemsokára valósággá válik.
Hirdetés
Hirdetés

Július közepén az enyugat.hu is megírta, hogy elindult az Erdő Háza Ökoturisztikai Látogatóközpont kivitelezése. Akkor még leginkább a látványterveket lehetett csak megcsodálni, a helyszínen gyakorlatilag semmilyen munka nem folyt. Most, november első felében már nagyon más a helyzet: több épület is áll, építik a kerítést, egy területet pedig villanypásztorral zártak körbe.

enyugat.hu

Mint ismeretes, az Erdő Háza Ökoturisztikai Központ többek között a Soproni Parkerdő élővilágát mutatja majd be, de az évtizedekig itt működő határőrség története is teret kap a kiállításon. Létrejön egy információs pont, jegyiroda, vendéglátóhely, az épület közvetlen szomszédságában pedig egy vadaspark is, melyet fahídon lehet majd megközelíteni.

Épül az  Erdő Háza Ökoturisztikai Látogatóközpont
A fotóra kattintva galéria nyílik.
enyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés