A Momentum mostantól minden nap tüntet majd a Sándor-palota előtt

Egészen addig, amíg le nem mond a köztársasági elnök.

Szombattól minden este tüntetést szervez a Sándor-palota elé a Momentum egészen addig, amíg Novák Katalin le nem mond - hangzott el a pénteki tüntetésen.

Az ellenzéki párt elnöke elmondta, több vidéki városban - köztük Debrecenben, Szegeden és Egerben - is szerveznek már tüntetéseket. Azt kérte mindenkitől, hogy menjen el tüntetni akár itthon, akár külföldön - merthogy a Momentum külföldi szervezeti is ott lesznek a nagykövetségek előtt és várnak mindenkit, akinek fontos ez az ügy.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet