Alma álma teljesült

A kilenc éves soproni kislány több mint százezer forintot gyűjtött össze a levendulacsokrok eladásával. A Soproni Állat- és Természetvédők Egyesületét támogatja így.

„Kilenc éves kislányunk, Alma több mint százezer forintot gyűjtött össze levendulacsokrok eladásával. Harminc órát ült az utcán néha harminc fokban a napernyő alatt, rendületlenül kötözte a csokrokat és kedvesen beszélgetett a jótékonykodókkal. Kivétel nélkül mindenki megemelte a kalapját előtte. Sok ölelést és egy életre szóló élményt kapott! Még a rendőrök is megálltak és adakoztak, azt mondták neki, Te egy igazi 'cukorbomba' vagy!” – írta szerkesztőségünknek a büszke édesapa, Rinner Gyula.

Alma fáradhatatlanul gyűjtött, így segítve az állatokat.
Facebook

Alma a kertjükben szedett levendulákból készített csokrokat becsületkasszás rendszerben jótékony célra ajánlotta fel. Bevételét a Soproni Állat- és Természetvédők Egyesülete számára juttatják el.

Szülei támogatták az álmait, és most rendkívül büszkék a vakációját jótékonykodással is töltő lányukra. Joggal!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű