Deutsch Tamás lesz a Fidesz EP-listavezetője

Korábban úgy volt, hogy Varga Judit lesz a listavezető, de ő a kegyelmi ügy hatására lemondott.

Deutsch Tamás lesz a Fidesz EP-listavezetője a júniusi választáson - írja a Telex.

Korábban úgy volt, hogy a listavezető Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter lesz, de ő a kegyelmi ügy kirobbanása után bejelentette, visszavonul a közélettől.

A lap megjegyezte, Deutsch a Fidesz egyik alapító tagjaként vezeti a párt európai parlamenti delegációját Gál Kinga elnöksége mellett, néhány napja pedig Gulyás Gergely miniszter arról beszélt, hogy „kiváló listavezető” lenne belőle.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet