Február első éjszakáján az egész országban leáll a DIGI

Karbantartási és fejlesztési munkákra hivatkozik a szolgáltató.

hajnali 1 óra és 05:30 között kiesés várható a DIGI internet-, kábeltévé-, műholdas tv-, valamint vezetékes- és mobiltelefon-szolgáltatásaiban - közölte a DIGI Magyarország.

A szolgáltató arra kéri a magyar előfizetőket, hogy aki az érintett szolgáltatásokban a megjelölt időszakot követően esetlegesen hibát tapasztalna, először indítsa újra hálózati (router, ONT) és médiaeszközeit (set top box), ha pedig ezek után is fennállna a hiba, akkor hívják a 1272-es telefonos ügyfélszolgálatot.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet