Itt a soproni Innistrad új nótája

Két éve dolgoznak az új lemezen, ami olyan lett végül, amit megálmodtak. Az anyag legtöbb nótája már látható a videómegosztón, de egyet visszatartottak. Mi megmutatjuk.

Megjelent az Innistrad együttes második nagylemeze. A dalokat már meg lehet hallgatni a videómegosztón, egy kivételével. Az Elmúlás című új nóta a soproni együttestől megszokott mélyebb mondanivalóval, de a korábbi klipeknél látványosabban ma került ki a YouTube-ra.

- Ez a dal az első bemutatáskor a zenésztársainkat is meglepte, és mi is úgy gondoltuk, hogy valami plusz illett hozzá. Kicsit eltér stílusában a többi dalunktól, de akkor is igazán Innistrad lett - mondta el Lőrincz Zoltán, az együttes tagja. Ő volt az, aki meggyőzte társait, ehhez a dalhoz valami újdonság, valami extra kell.

Második lemezével jelentkezett a soproni zenekar.
Innistrad

- Kitaláltam ezt a táncos feldolgozást, amit a többiek először szkeptikusan fogadtak, mert ez nem igazán a mi műfajunk. Megkerestük Kővári Pirost, aki az országban a legjobb maekupos, azaz a legjobb testfestő, és rendkívül kreatív. Felkértük, hogy rendezze meg a klipet. A soproni Tremor együttes tagjai táncolnak, akikről korábban csak annyit tudtam, hogy soproniak és egy új, nagyon tehetséges és lelkes csapat. Elkészült a koreográfia, és vagy egy hónapig szerveztem a díszletet, a hajszobrászt, a fény- és hangtechnikát. A helyszínt két napig építettük Balfon, a forgatás három napon át tartott. A vágás is melós volt, három hét munkája van benne. De szerintem a végeredmény meggyőző lett - tette hozzá az együttes egyik alapítója.

- A legjobbat akartam kihozni belőle, hogy profi legyen, és a mi stílusunkban új, sokkoló, de mégis hozzánk illő. Szerintem sikerült, mert a visszajelzések jók, bár eddig kevesen láthatták - mondta még Lőrincz Zoltán. Az Elmúlás tehát már látható, és hallgatható.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű