Megszületett Elon Musk gyermeke és brutális nevet kapott

A jelentését elárulták, de egyelőre gőzünk sincs, hogy hogyan is kellene kiejteni.

Hétfőn jött világra Elon Musk és Grimes első közös gyermeke, akiről egyelőre sokat még nem tudunk. A Tesla vállalat elnöke és az énekesnő ugyanis azt még nem árulta el, hogy kislányuk vagy kisfiuk született-e, követőik nyomására viszont megosztottak egy fotót és a nevét is elárulták.

A csöppség neve pedig állítólag nem más, mint X Æ A-12 Musk. Persze az internet népe még nem könyvelte el ezt igaznak, sokan azt hiszik, csak viccelt a világ egyik leggazdagabb embere, viszont most úgy tűnik, Grimes megerősítette a dolgot.

Az énekesnő aztán el is magyarázta a nevet: „Az X az ismeretlen változó ⚔️, az Æ elf nyelven Ai (szeretet és/vagy mesterséges intelligencia), az A-12 az SR-17 elődje (a kedvenc repülőgépünk), se fegyverek, se védekezés, csak sebesség. Remek a csatában, de nem erőszakos ???? + az A arkangyalt jelent, ugyanis az Archangel a kedvenc dalom (⚔️???? metál patkány)”

Közben pedig a Redditen is elkezdődtek a találgatások. Sokan azt gondolják, hogy Ash lehet a baba „normális” neve, ugyanis az Æ-t Ashnek ejtjük. Valaki pedig úgy gondolja, hogy a teljes név normálisan leírva X Ash Archangel Musk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Hirdetés
Tovább az oldalra