A miniszter válaszolt: amit azt osztrákoknak lehet, azt nekünk is

„Ha természetrombolásról van szó, akkor a föld alól is előteremtik rá az állami forrást?” – tette fel a kérdést két LMP-s képviselő, melyre írásban reagált Lázár János.

Ungár Péter és Keresztes László Lóránt, az LMP országgyűlési képviselői „Ha természetrombolásról van szó, akkor a föld alól is előteremtik rá az állami forrást?” címmel írásbeli, választ igénylő kérdést nyújtott be Lázár János építési és közlekedési miniszternek. A parlament honlapján már ott a válasz:

Lázár János miniszter válasza.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet