Nagy forgalom volt tegnap az utakon, tragédiák is történtek

Két nap alatt tízen haltak meg Magyarországon közlekedési balesetben.

Magyarország területén a november 1-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 31 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből három halálos kimenetelű közlekedési balesetben négy ember vesztette életét, 7 súlyos és 21 könnyű sérüléssel végződött. Brutális az elmúlt napok statisztikája: kedden három halálos kimenetelű közlekedési balesetben hat ember vesztette életét huszonnégy óra alatt. Két nap alatt tehát tízen haltak meg Magyarországon közlekedési balesetben.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 140 személyt fogott el, közülük 25 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 59 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 219 embert állítottak elő, köztük 82 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, és további 15 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 88 esetben történt - közölte csütörtök reggel a rendőrség.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Rendőrségi hírek