Nem engedik be a sajtót Orbán évértékelőjére

"A média csak korlátozott számban tud részt venni az eseményen."

Nem engedik be a független sajtót Orbán Viktor évértékelőjére - írja a Telex.

A lap közölte, a szombati eseményt szervező Polgári Magyarországért Alapítvány azt írta, hogy a média csak korlátozott létszámban tud részt venni az eseményen. Így nem tudósíthat az eseményről többek között a Telex, a Blikk, a 24.hu és a Szabad Európa sem. De nem lehetnek ott az értékelőn a külföldi média képviselői sem, többek között az AP, az AFP, a Reuters, a Bloomberg és a Xinhua regisztrációját is elutasították.

A sajtó képviselőinek kizárása azért valószínűleg nem független a K. Endre kegyelme miatt adott botránytól, amiben a miniszterelnök azóta is csak csak egyszer, múlt héten csütörtökön szólalt meg.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet