Pünkösd után kiderül, mikor lesz a köztévés EP-vita

Addig is: türelem.

Pünkösd után derülnek ki a köztévé által szervezett EP-vita részletei - írja a HVG.

A portál úgy tudja, a jelentkezők már kaptak választ az MTVA-tól ám abból nem derül ki a pontos részletekről (helyszín, időpont, stb) semmi, csupán annyit írnak: „Köszönjük érdeklődését a közmédia által tervezett EP-vita lebonyolításával kapcsolatban. A jövő hét folyamán, a pünkösdi ünnepet követően tájékoztatjuk a listát állító szervezeteket a vita valamennyi részletéről. Türelmét köszönjük!”

A közmédia egy héttel ezelőtt, május 10-én jelentette be, hogy vitát szerveznek az EP-választáson listát állító jelölő szervezetek részvételével.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet