Nem csak az újságírók nem kapnak választ Sopronban, a képviselők sem

Persze ha az ellenzék soraiban ülnek. És kérdeznek.

Épp ma tettük szóvá, hogy egy év alatt egyetlen választ sem kaptunk a soproni városháza sajtórodájától a kérdéseinkre, erre azt kell tapasztalnunk, még az önkormányzati képviselők sem járnak jobban. Németh Imre (MSZP) a közösségi oldalán osztotta meg felháborodását:

"Határidőre sem kaptam meg a választ sem Farkas Ciprián polgármestertől, sem pedig Sopron MJV jegyzőjétől. Most kaptam emailt, amiben az április hónapban a polgármester által meghozott döntésekről tájékoztatják a képviselőket. Egyből megértettem, hogy miért nem kaptam választ. A Sopron városa szerződést kötött a Vízmű Zrt-vel ami egy nagy lufi. A szerződésből kitűnik, hogy az üzemeltetési költséget csak most számolják. Nem tudjuk tehát, hogy ki fogja fizetni a Lőver uszoda éptési és üzemeltetési költségeit. Persze nagy titkot nem árulok el azzal, hogy a soproni adófizetők és az úszni járók. (Ha lesz aki meg tudja fizetni a jegy árat.)"

Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet