Megrázó dallal jelentkezett a soproni Innistrad

Az együttest a járvány ihlette meg. Keményen odacsapnak a Covidnak, mi meg törölgethetjük a szemünket.

"Te is elmentél / Nincsenek szavak / A halál csak annak fáj / Ki életben marad" - énekli az együttes új számuk reflénjét. Már ennyiből is nyilvánvaló, hogy a soproni metál zenekar a Covid-helyzetet dolgozta fel.

- Ahogy az összesben, ebben a dalban is hétköznapi dolgokról énekelünk, hisz az elmúlás, szeretteink elveszítése az élet, az életünk része. Egy torokszorító videoklipben mutatjuk be, hogy ez a téma sajnos az elmúlt egy évben mennyire testközeli, kézzel fogható lett és mindenkit szó szerint megérintett - mondta el az enyugatnak az Innistrad egyik alapítója, Lőrincz Zoltán.

A vasárnap este videopremierben bemutatott új Innistrad-számhoz megrázó klip is készült, aminek egyik különlegessége, hogy a szereplők a Lőrinc családból kerültek ki. Bár azok után, hogy a zenekarban két Lőrincz zenél, ez már nem is annyira furcsa...

- A klipet Horváth Zsombor barátunkkal készítettük saját erőből és kútfőből, ahogy a korábbiakat is. Hálás köszönet Zsombornak, az unokahúgomnak, Olíviának, a szüleinek és a nagyiknak! Puszi a világ összes Nagyijának! - üzeni Lőrincz Zoli.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra