Vasárnap nyílik az Országos Érembiennále Sopronban

23. alkalommal rendezik meg a kortárs éremművészet legnagyobb ünnepét, az Országos Érembiennálét Sopronban.

Az 1977 óta eltelt 44 év önmagában is hatalmas érdem, jól mutatja, hogy a biennále mind a város, mind a Soproni Múzeum fontos művészeti eseménye, megőrzendő és értékes hagyomány. A tárlat augusztus 1-jén, vasárnap nyílik a megszokottól eltérően a Festőteremben, a Petőfi téren.

A XXIII. Országos Érembiennále ünnepélyes megnyitóját augusztus 1-jén, vasárnap 11 órakor tartják; a polgármesteri köszöntő után L. Kovásznai Viktória Dr. művészettörténész nyitja meg a biennálét, s egyúttal a tárlatot.

A Biennálén Lieb Roland szobrász- és éremművész, korábbi nagydíjas tárlata tekinthető meg szeptember 12-ig. A kiállítás keddtől péntekig 12-től 16 óráig, szombaton és vasárnap 10-től 18 óráig látogatható.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra