Megtalálták a gyilkosság miatt keresett osztrák rendőr holttestét

Lajtabruck (Bruck an der Leitha) közelében ma egy férfi holttestet találtak. Rövid nyomozás után világossá vált: a gyilkosság miatt keresett rendőrről van szó.

Férfi holttestet fedeztek fel ma az alsó-ausztriai Lajtabruck (Bruck an der Leitha) közelében. A felfedezés helye alapján öngyilkosságot tételeznek fel az osztrák hatóságok. Az Alsó-Ausztriai Állami Bűnügyi Rendõrség nyomozói azonnal a a helyszínre indultak, ahol minden kétséget kizárva bebizonyosodott, a gyilkosság miatt keresett 44 éves osztrák rendőr holttestét találták meg - írja a Heute.at .

A bécsi rendőrt azzal gyanúsítják, hogy megölte élettársát Deutsch-Brodersdorfban a múlt héten. Nagy erőkkel keresték , de korábban csak az autóját találták meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek