Már díszítik Sopron karácsonyfáját

Idén is a Mária-szobornál áll, és azt ígérik, nagyon szép lesz. Néhány nap, és kezdődik az advent.

A Virágvölgyben harminc esztendőn át élvezhette a soproni klímát az a nordmann jegenyefenyő, ami idén Koltai Gyula felajánlásának köszönhetően a város karácsonyfája lesz . A Mária-szobornál ma már el is kezdték díszíteni a gyönyörű fát, amit adventben és az ünnepek alatt valóságosan vagy csak képzeletben, de körbeállhatnak a soproniak és vendégeik.

Sopron karácsonyfájának feldíszítéséhez daru is kell.
Töreki Tibor

A szakemberek már hetekkel ezelőtt elhelyezték a város ünnepi hangulatát biztosító fényfüzéreket. Most a Mária-szobor környékét "öltöztetik", a fa mellett a tér is ünnepi díszeket kap.

Gömbök, fények, angyalszárnyak lesznek az ünnep díszei.
Töreki Tibor
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű