Szinte teljesen elkészült az új Mély út Sopronban

A kedves, nyugodt környezetnek vége. A soproni Mély út nemrég még a környező kert- és telektulajdonosok elsődleges közlekedési útvonala volt, nemsokára azonban hatalmas gépjárműforgalom dübörög itt.

Amint arról nemrég mi is beszámoltunk , nemsokára hivatalosan is átadják az M85 gyorsforgalmi út Balf/Pihenőkereszt és Fertőrákos csomópont közti szakaszát.

Ehhez kapcsolódóan pedig megújult a Pozsonyi út, és megépült az új Mély út, mely a temetőt hátulról megkerülve köti össze a Pozsonyi utat a 84-es számú főúttal, avagy a Storno Ferenc úttal, mindkét végén lámpás csomópont segítségével. Egyébként kevesebb, mint egy év alatt készült el az új elkerülő útszakasz, mely ellen a környék lakói és telektulajdonosai is tiltakoztak.

Mély út 2021.11.27.
Keszei László fotógalériája ide kattintva érhető el.
Keszei László
Az új, temetőt elkerülő Mély út
Töreki Tibor fotógalériája ide kattintva érhető el.
Töreki Tibor
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek