Országos bajnokságon szerepeltek a soproni karatésok

November 27-én rendezte meg a Shotokan Karate-do International Magyarországi Szövetsége Országos Bajnokságát.

- Nagyon készültünk, mivel ez volt az idei, sok lezárással terhelt év kiemelt versenye egyesületünk számára. Sajnos az elmúlt héten szép lassan elfogytunk, rengetegen karanténba kerültek, mivel kontakt személyek voltak. Egy maréknyi csapattal így is sikerült tatamira állnunk - tudatta Gáncs Krisztián, a soproni Shotokan Tigrisek SE vezetője.

- Mindenki szépen szerepelt és dobogóra állhatott. A sort a gyerekek között Kocsis Bendegúz kezdte, aki katában a 3. helyen végzett. Gáncs Nóra szintén katában indult és 2. helyet szerezte meg. Kumitében Halász Torda képviselte a csapatot. Szépen menetelt és nyerte a meccseket a 14 éves korosztályban. Végül csak a döntőben talált legyőzőre így ezüst érem került a nyakába. Végül a nagyobbak között a haladó kategóriában Mayer Bertalan, míg a felnőtt kezdők között Kocsis Árpád szerzett ezüst érmet katában.

A csapat irányítását és az edzői feladatokat Gáncs Dávid látta el, míg a bíráskodásban az egyesület elnöke, Gáncs Krisztián segédkezett.

Kisebb létszámmal, de kiállt a csapat.
Shotokan Tigrisek SE

Felkészülés az Extrem Burgenland túrára

2021. december 5-én, vasárnap rendezik meg a második felkészítő túrát a januári Extrem Burgenland túrára. Amennyiben a járványhelyzet is engedi, 30 kilométeres kört tesznek meg a résztvevők az Anger parkolóból indulva reggel 8 órakor. Az útvonal: Tómalom - Jánostelep - határsáv - Páneurópai piknik emlékpark - Fertőrákos - Szárhalmi erdő - Anger. A túra nyitott, a részvétel ingyenes.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport