Gyorstalpaló: legendás soproni családok nyomában

A Pro Kultúra Sopron utolsó sétája a tanévben.

Lassan elérkezik a „tanévzárás”, hiszen a nyári szünet előtti utolsó Gyorstalpaló séta ezen a hétvégén esedékes. Május 15-én, a Családok Világnapján legendás soproni családok nyomába erednek a sétálók. A vezető ezúttal egy ugyancsak legendás soproni család (a Taschnerek) egyik legendás fia: a legenda-gyűjtő Taschner Tamás lesz. A belvárosi bóklászásra kutyát is vihetnek, főleg, ha ő is családtag!

A sétára érdemes lesz elvinni az év során használt pecsétgyűjtő füzetkét/vagy füzeteket. A legtöbb pecsétet gyűjtő sétatársakat a „bizonyítványosztás” keretében a program végén megjutalmazzák!

Találkozó május 15-én 15 órakor a Liszt-teraszon! A program ingyenes, szeretettel várják akár az egész CSALÁDOT!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra