Balla Dániel legyőzte a burgenlandi bajnokot

A WKF szabályrendszerben zajló küzdelemre a soproni karate klubokat is meghívták.

Nagymartonban (Mattersburg) szervezték meg a Burgenlandi Karate Szövetség regionális versenyét, a Burgenland Kupát. A WKF szabályrendszerben zajló küzdelemre a soproni karate klubokat is meghívták. A Bushido-Viadukt SE soproni szakosztályának vezetője, Balla Dániel a nyílt kategóriában a burgenlandi bajnokot legyőzve a dobogó tetejére állt. Az U16-os kategóriában pedig a Shotokan Tigrisek SE két versenyzője szerepelt eredményesen. Kiss Benjamin a második míg Halász Torda a harmadik helyet szerezte meg kumitében.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport