„Petíciót” indítanak az angolok, többé nem akarnak a magyarok ellen játszani

Elegük lett a nagy zakókból.

Arról korábban már többször is írtunk, hogy történelmi tettet hajtott végre a magyar labdarúgó-válogatott kedden este, miután idegenben 4-0-ra legyőzte Angliát a Nemzetek Ligájában. Ez azért is nagy szó, mert a mieink az 1953-as Évszázad mérkőzése (6-3) óta egyszer sem nyertek a szigetországban, tétmeccsen pedig korábban sohasem.

Az angolok köpni, nyelni nem tudtak, de nemcsak a pályán, a teljes társadalom - beleértve természetesen a sajtót is - sem találja a magyarázatot a történtekre.

The Sun című tekintélyes bulvárlap pedig ennek apropóján készített egy összeállítást arról, melyek voltak az angol válogatott legnagyobb vereségei. Ebből aztán kiderült, hogy a magyaroktól már több K.O.-t is elszenvedtek.

Ennek tükrében nem csoda, hogy „petíciójukkal” azt követelik, hogy a háromoroszlánosoknak többé ne kelljen a magyarok ellen játszaniuk.

Címlapfotó: Getty Images

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Sport