Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Virtuális Vivicittá

Fuss egyedül vagy a barátaiddal a hétvégén!
Hirdetés
Hirdetés

Június 12. és 14. között nagy érdeklődésre számot tartó esemény lesz a virtuális Vivicittá. A sporteseményhez az országban bárki csatlakozhat. Lényege, hogy mindenki ott és akkor futhat, amikor szeretne. Lehet reggel, délben, vagy akár este. Az érdeklődők választhatnak a 10, a 7 és a 2,5 kilométeres távok közül, teljesíthetik azt a kedvenc útvonalukon: a szabadban, de akár futópadon is, futva vagy gyalogolva. Kell ennél jobb közös hétvégi program?

A virtuális esemény szerves része az 1000 méteres SUHANJ! Futam. Ennek üzenete sem változott a korábbi évekhez képest: lényege, hogy a futó teljesítse az 1000 méteres távot bárhol az országban fogyatékkal élő társával együtt, vagy - velük szolidaritást vállalva, szimpátiáját kifejezve - értük! A Virtuális SUHANJ! Futamra a nevezés ingyenes, azok a résztvevők, akik 1500 forintos adománnyal támogatják az alapítványt, SUHANJ!-os gravírozású eseményérmet is kapnak.

A Virtuális Vivicittá egy olyan esemény, ahol az indulók úgy mérhetik össze tudásukat és teljesítőképességüket másokkal, hogy nem is találkoznak a futótársakkal.

A részvétel rendkívül egyszerű: 1. Nevezz be a választott versenyszámra a www.futanet.hu online felületén! 2. Fusd le a távot a megadott időszakban! 3. A teljesítést rögzítsd, az eredményt töltsd fel a honlapra.! 4. Az eredménylistából töltsd le és/vagy oszd meg Facebookon az okleveledet és várd a postást az ajándék éremmel és érembetéttel! +1. Kövesd és tartsd be az operatív törzs ajánlásait és a vonatkozó kormányrendeletek előírásait!

Kellemes időtöltést kívánunk!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport

Hirdetés