Fotók a soproni rondellán

A Soproni Fotóművészeti Kör szabadtéri tárlata agusztusban a Zóna címet kapta. Megéri megállni a Várkerületen.

Ambrits Tamás, G. Nagy László, Hainer István, Hajdú László, Herr József, Kiss Péter, Kránitz András, Mayer Kornél, Molnár Zoltán, Németh Béla, Németh Csaba, Simon Tibor, Soltész Boglárka, Süveg Gábor, Szabó Márton, Tóth Tibor, Ujvári Gábor, azaz a Soproni Fotóművészeti Kör tagjai mutatják meg alkotásaikat a soproni rondellán, augusztusi, szabadtéritárlatukon. Az óriásfotók tematikus tárlata azt mutatja meg, melyik fotósnak mi jut eszébe a kiállítás címét is adó kifejezésről: "zóna".

Annyit elárulunk, mindegyikőjüknek mást.

Zóna. Minden képen másképpen.
Enyugat.hu

A szabadtéri tárlat szeptember 12-ig tekinthető meg a várkerületi bástyagödörnél.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra