Felméri a nézői igényeket a Soproni Színház

A "közös metszéspontokat" keresik.

A Soproni Petőfi Színház közönségkutatást tart augusztusban. Szeretnék részletesen is megismerni nézőik igényei, hogy könnyebben találják meg a közös metszéspontokat a résztvevőkkel a kereslet-kínálat elve alapján - tudatta dr. Ragány Misa ügyvezető igazgató.

A közönségkutatás részben kérdőíves felméréssel, részben személyes beszélgetések keretében történik. A kérdőívek elérhetőek és kitölthetőek online a színház honlapján, facebook és Instagram oldalain, valamint nyomtatott formában a Szuperinfo és a Soproni Téma újságokban, valamint a Pro Kultúra intézményeiben.

A kérdőíves kitöltők között – akik hozzájárulnak adataik megadásához – az Évadnyitó Színházi Gálaesten (a Mária-szobornál) szeptember 3-án 20 órakor értékes nyereményeket sorsolnak ki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra