Kilépett a Jobbikból, a függetlenek sorába ült át a soproni képviselő

Már áprilisban kilépett a Jobbikból Mayer Nándorné, a soproni képviselő-testület addig jobbikos tagja. Most a képviselői ülésrenden is változtatott a közgyűlés; a képviselő asszony immár függetlenként külön sorban ül.

Tavasszal jelentette be pártjának, a Jobbik Magyarországért Mozgalomnak kilépését Mayer Nándorné, de soproni önkormányzati mandátumát megtartotta. Az augusztusi rendkívüli ülésen kiderült, a képviselői széksorokban elfoglalt helyével is markánsan megjeleníti függetlenégét. Ezentúl külön sorban ül.

- Személyes jellegű okokra vezethető vissza a dolog, és valójában ez a kilépés már áprilisban megtörtént, csak mostanra realizalódott - mondta el az anyugat.hu-nak a képviselő.

Eddig az első sorban ült Mayer Nándorné, ezentúl hátrébb ül a közgyűlésen. Mindössze ennyi változik.
Enyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet