Dupla SMAFC kerékpár siker Kőszegen

Jót tekertek a gyerekek.

Szeptember 17-én Kőszegen járt a SMAFC Kerékpár Club egy része, ahol a hagyományos MiniCity Cross junior versenyen vettek részt. A rendezők idén is a Károly Róbert téren, részben a várárokban alakították ki a pályát. Gyors, lendületes, sprintes részek, néhány épített akadály, több technikás, néhol szűk kanyar váltotta egymást. A tíz év alattiaknak negyedórát, nyolc kört, míg az U14-es junioroknak húsz perces menetidőt és tíz kör kellett teljesíteniük.

A rendezők idén is részben a várárokban alakították ki a pályát.
Enyugat.hu

Eredmények:

U10 fiú: Kis Balázs 2.hely

U14 fiú: Bencsik Bálint 1.hely

Edzőik: Horváthné Varga Kitti, Rosenmayer András.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport